Oulun Ake-tiimi ja suunnittelutiimi

Ake-tiimi

Vesala Anne

Informaatikko, joka vastaa täydennyskoulutuksen koordinoinnista ja Libopista.

Jarva Hanna

Kirjastonhoitaja, joka vastaa alueellisen viestinnän kehittämisestä ja toimii Pohjoisen kirjastojen esihenkilöverkoston yhteyshenkilönä.

Pääkkölä Jouni

Kirjastopalvelujohtaja, joka vastaa Ake-toiminnan kokonaisuudesta.

Liikavainio Laura

Kirjastonhoitaja, joka vastaa lasten ja nuorten kirjastotyön alueellisesta kehittämisestä ja toimii Lanu-verkoston yhteyshenkilönä.

Männikkö Minna

Alueellinen kirjastopalvelupäällikkö, joka vastaa alueellisen kehittämisen koordinoimisesta.

Iinatti Päivi

Informaatikko, joka vastaa henkilökunnan digitaitojen alueellisesta kehittämisestä ja digitaalisista laitteista.

Ake-suunnittelutiimi

Alueellisen kehittämistoiminnan suunnittelutiimi aloitti syksyllä 2018. Tiimi tukee ja linjaa alueellisen kehittämistoiminnan toimintaa. Suunnittelutiimissä keskitytään miettimään alueellisen kehittämistoiminnan merkitystä alueellisesti ja suunnitellaan vuosittaista alueellista kehittämistoimintaa ja suuntaa. Suunnittelutiimissä on edustus kaikista alueen kimpoista.

Suunnittelutiimiin kuuluvat:

Ake Oulu: Minna Männikkö
Ake Oulu: Jouni Pääkkölä
AVI: Merja Kummala-Mustonen
Joki: Kirsi Nahkanen, Haapajärvi
Kainet ja Sotkamo: Hanne Heikkinen, Kuhmo
OUTI: Anna-Elina Häkkilä, Muhos

Tiimin muistiot ovat luettavissa Kirjasto Ake Oulu -kanavalla.