Kirjastossa Tavataan -päivä

Kerran vuodessa Oulun AKE järjestää alueen kirjastojen henkilökunnalle Kirjastossa Tavataan -päivän. Yhteinen KiTa-päivä antaa Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastojen henkilökunnalle mahdollisuuden tavata kollegoita muista kirjastoista, virkistäytyä ja kouluttautua yhdessä. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni pääsisi osallistumaan päivään, esimiehet pitävät kirjastoja auki. KiTa-päiviä on järjestetään alueen eri kirjastoissa, samalla pääsemme tutustumaan kirjastojen tiloihin ja toimintaan.

Kohtaamisia ja läsnäoloa

Edellinen Kirjastossa Tavataan -päivä järjestettiin Pudasjärvellä torstaina 11.5.2023. Pudasjärven kirjasto sijaitsee Hyvän Olon keskus Pirtissä. 

Kokoonnuimme toukokuussa Pudasjärven upeaan Hyvän olon keskus Pirttiin viettämään vuotuista KiTa-päivää. Osallistujia oli yli sata, suuri kiitos kaikille, jotka pääsitte paikalle! Oli huippua nähdä teitä ja vaihtaa kuulumisia. Lämpimät kiitokset myös Pudasjärven kirjaston henkilökunnalle vieraanvaraisuudesta ja järjestelyistä. Oli ilo olla kylässä teillä!

Pudasjärven kaupunginkirjasto
Hyvän olon keskus Pirtti
Varsitie 1, 93100 Pudasjärvi

Pudasjärven kaupunginkirjaston verkkosivut