KiTa-päivä

Kirjastossa Tavataan!

Kerran vuodessa Oulun Ake järjestää alueen kirjastojen henkilökunnalle Kirjastossa Tavataan -päivän. Yhteinen KiTa-päivä antaa Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastojen henkilökunnalle mahdollisuuden tavata kollegoita muista kirjastoista, virkistäytyä ja kouluttautua yhdessä. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni pääsisi osallistumaan päivään, esihenkilöt pitävät kirjastoja auki. KiTa-päiviä järjestetään alueen eri kirjastoissa, samalla pääsemme tutustumaan kirjastojen tiloihin ja toimintaan.

Seuraavat KiTa-päivät järjestetään 6.5.2024 Limingassa.

Kohtaamisia ja läsnäoloa

Edellinen Kirjastossa Tavataan -päivä järjestettiin Pudasjärvellä torstaina 11.5.2023. Pudasjärven kirjasto sijaitsee Hyvän olon keskus Pirtissä. Osallistujia oli yli sata, suuri kiitos kaikille, jotka pääsitte paikalle! Oli huippua nähdä teitä ja vaihtaa kuulumisia. Lämpimät kiitokset myös Pudasjärven kirjaston henkilökunnalle vieraanvaraisuudesta ja järjestelyistä. Oli ilo olla kylässä teillä!

Pudasjärven kaupunginkirjaston verkkosivut

Tervetuloa KiTa-päivään ma 6.5.!

Tänä vuonna KiTa-päivää vietetään Limingassa Heikki Sarvela -salissa. Päivän nimenä on Kokoelmien keskellä. Pääsemme myös tutustumaan Limingan kirjastoon ja henkilökuntaan. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan KiTa-sivujen Koulutuskalenterin kautta!