Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kohtaamisia ja läsnäoloa – Kirjastossa Tavataan -päivä Pudasjärvellä

11.5.2023@08:45 - 15:30

Tänä vuonna suunnataan kohti Pudasjärveä. Tule tapaamaan kollegoita, kouluttautumaan ja virkistäytymään! Kevään kohokohta, Kirjastossa Tavataan -päivä järjestetään Pudasjärven uudessa, hienossa kirjastossa. Lämpimästi tervetuloa mukaan yhteiseen päiväämme.

Kerran vuodessa Oulun AKE järjestää alueen kirjastojen henkilökunnalle Kirjastossa Tavataan -päivän. Yhteinen KiTa-päivä antaa Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastojen henkilökunnalle mahdollisuuden tavata kollegoita muista kirjastoista, virkistäytyä ja kouluttautua yhdessä. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni pääsisi osallistumaan päivään. KiTa-päiviä on järjestetään alueen eri kirjastoissa, samalla pääsemme tutustumaan kirjastojen tiloihin ja toimintaan.

Jos sinulla on kysyttää KiTa-päivästä tai ilmoittautumisesta, ota yhteyttä: akeoulu(at)ouka.fi.

Aika: torstai 11.5.2023
Paikka: Hyvän olon keskus Pirtti, Pudasjärven kirjasto. Varsitie 1, 93100 Pudasjärvi.

 

Ilmoittaudu mukaan alla olevien linkkien kautta. Ilmoittautuminen päättyy 28.4.2023.

Oulun ulkopuoliset osallistujat: ilmoittautumislomake.

Oululaiset osallistujat: ilmoittautumislomake.

 

Päivän ohjelma:

Klo 8.45 Aamukahvit ja ilmoittautuminen. 

Klo 9.30 Tervetuloa Pudasjärvelle ja KiTa-päivään! Heidi Karhu, alueellinen kirjastopalvelupäällikkö, Oulu ja Tarja Hytönen, Pudasjärven kirjaston palveluvastaava.

Klo 9.45 – 11.15 Energisoiva vuorovaikutus töissä. Sirpa Puolakka, työyhteisövalmentaja, YTM sosiaalipsykologi, Valmennustalo Virta. 

Lisää virtaa ammatilliseen yhteistyöhön innostavan ja ajatuksia herättävän luennon muodossa. 

Klo 11.15 – 12.15 Lounas, omakustanteinen. 

Klo 12.15 – 14.15 Vuorovaikutusta ja läsnäolon taitoa asiakaskohtaamisissa. Elina Ylisuvanto, näyttelijä ja teatteripedagogi. 

Mitkä ovat vahvuuteni esiintymistilanteessa? Miten olla läsnä? Esiintyminen ja läsnä oleminen ovat taitoja, joita voi ja kannattaa harjoitella. Käytännön vinkkejä ja harjoitteita matkalle itsensä näköiseksi asiakaspalvelijaksi ja esiintyjäksi. 

Klo 14.15 – 15.00 Verkostoitumista ja tutustumista Pudasjärven kirjastoon sekä iltapäiväkahvit.
Vapaa tutustuminen Pudasjärven kirjastoon, henkilökunta esittelee kirjaston saloja. Esillä ovat myös Oulun Aken ja Ake Piken vaikuttamisopas sekä Ohjelmoi Bee-Boteilla laiteloota. neuvotteluhuone Nurkassa.

Klo 15.00 – 15.30 Yllätysesiintyjä 

Klo 15.30 Kiitos ja näkemiin! 

Tiedot

Päivämäärä:
11.5.2023
Aika:
08:45 - 15:30