LaNu-verkosto ja LaNu-treffit

LaNu-verkosto

Kaipon LaNu-verkosto on Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueen kirjastoissa lasten ja nuorten kirjastotyötä tekevien kirjastoammattilaisten oma verkosto. Mikäli vinkkaat, opastat tiedonhakua, viestit kouluille, touhuat kirjallisuusdiplomin ja lukuhaasteiden parissa tai olet muuten vain aihepiiristä kiinnostunut, niin tämä on sinun verkostosi.

LaNu-verkoston toiminnasta ja LaNu-treffien järjestämisestä vastaa Oulun Akessa Laura (poissa 31.7.2025 saakka), sijaisena Minna Pulkkinen.  Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin, ota yhteyttä: minna.pulkkinen(at)ouka.fi.

Oulun Aken järjestämät koulutukset löydät Koulutuskalenterista. Kirjasaari on vuosittain toistuva koulutus, jossa pääset tutustumaan uusimpiin aineistoihin. Kursseja voit käydä omaan tahtiin myös Libopissa.

LaNu-treffit etänä verkossa

LaNu-treffit syksyllä 2024:

Torstaina 19.9. klo 13.00-14.00

Maanantaina 4.11. klo 13.00-14.00

LaNu-verkoston jäsenet kohtaavat virtuaalisesti, voivat verkostoitua ja saada vertaistukea omaan työhönsä Oulun Aken järjestämillä LaNu-treffeillä. Ake LaNu-treffit järjestetään etänä Teamsissä. Linkit treffeille löydät Ake Oulu Teamsin LaNu-verkosto ja Kouluyhteistyön kanavalta. Lähetämme kutsut kanavakutsuina, joten saat linkin myös sähköpostiisi. Teamsistä löydät myös aiempien LaNu-treffien tallenteita.

Etäosallistumislinkit on lähetetty kalenterikutsuna kaikille Kirjasto Ake Oulu Teamsin jäsenille. Jos sinulla ei ole linkkiä, ota yhteyttä: minna.pulkkinen(at)ouka.fi.

  • To 18.1.2024 klo 13–14.00, Erte vierailee LaNu-treffeillä.

    Ke 14.2.2024 klo 13–14.00, Pörriäiset kirjastossa: Bee-bot tuntisuunnitelmat.

    Ke 13.3.2024 klo 13–14, Lukujonossa vierailee LaNu-treffeillä.

    Ke 17.4.2024 klo 13–14, LaNu -kokoelmat kirjastoissa.

LaNu-uutiskirje

LaNu-verkoston jäsenille lähetetään tammikuusta 2024 alkaen Ake LaNu-uutiskirjettä. LaNu-uutiskirjeessä kerrotaan ajankohtaisista LaNu-asioista sekä saadaan myös eri kirjastoista alueeltamme terveisiä. Ake LaNu-uutiskirje ilmestyy neljä kertaa vuodessa. LaNu-uutiskirjeestä huolehtii Laura Liikavainio (poissa 31.7.2025 saakka), sijaisena Minna Pulkkinen. Jos sinulla on juttuidea kirjastojen lanu-työstä, vinkkaa Minnalle. Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan Lanu-verkostoon voi myös liittyä mukaan. Jos Lanu on työtäsi, muttet ole vielä Lanu-verkoston sähköpostilistalla, kerro siitäkin Minnalle.

Keskustelua ja tiedostoja Teamsissä

Verkoston oma Teams-kanava löytyy Ake Oulun Teamsistä. Tule mukaan keskustelemaan virtuaalisesti ja jakamaan ideoita ja osaamista muiden kanssa.