Pohjois-Suomen ja Lapin aluehallintovirastot järjestävät perinteisen Pohjois-Suomen kirjastoautopäivän. Tavoitteena on, että pohjoisen Suomen kirjastoautoväki pääsee kokoontumaan yhteen ajankohtaisten kirjastoasioiden pariin. Päivän tärkeintä antia on kollegoiden tapaaminen, joten emme järjestä etäosallistumismahdollisuutta.

 

Tilaisuus on suunnattu kaikille Lapin, Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastoautotyötä tekeville henkilöille. Ohjelmassa on puheenvuoroja ja yhteistä työskentelyä kirjastoautoasioiden parissa sekä kirjastoautoihin tutustumista. Lisäksi kuulemme päivän aikana kirjailija Pekka Junttia. Ohjelma on suunniteltu yhdessä alueen kirjastoautohenkilöstön kanssa.

 

Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään ilmoittamaan tuoko koulutuspäivään mukaan kirjastoauton. Kirjastoauton tuomisen kustannuksista vastaa osallistuja itse.

 

Tilaisuus on osallistujille maksuton. Osallistujat vastaavat itse matka- ja lounaskustannuksistaan. Maikkulan Kartanossa on mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen (15 €). Tarjoiluvarausten vuoksi tilaisuuteen on tärkeää ilmoittautua ilmoittautumisaikana: jälki-ilmoittautumisia ei oteta vastaan. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova (mukaan lukien kirjastoauton tuominen paikalle koulutuspäivään).

 

Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

 

Aika ja paikka

14.6.2023 klo 9.30–16.00.

Tilaisuus järjestetään Oulussa Maikkulan Kartanossa osoitteessa Maikkulanrinne 21, Oulu (Maikkulan Kartano Google Mapsissa).

 

Ohjelma

9.30 Aamukahvit

10.00 Tilaisuuden avaus ja esittäytymiskierros, Merja Kummala-Mustonen, Pohjois-Suomen aluehallintovirasto

10.30 Kirjastoautotoiminnan trendejä ja tulevaisuudennäkymiä, Niina Kuusniemi, Kirjastoseuran kirjastoautotyöryhmän puheenjohtaja, Tuusulan kunta

10.50 Tauko

11.00 Yhteistä työskentelyä tapahtumatuotannon, sosiaalisen median ja reittisuunnittelun parissa

12.15 Lounas (omakustanteinen)

13.15 Kirjastoautoihin tutustumista

14.45 Iltapäiväkahvit

15.15 Kirjailijavieras Pekka Juntti

16.00 Mukavaa kotimatkaa!

 

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään 31.5. klo 18.00 mennessä aluehallintoviraston koulutuskalenterissa.

 

Lisätietoja:

Kirjastotoimen ylitarkastaja
Merja Kummala-Mustonen
merja.kummala-mustonen@avi.fi
p. 0295 017 552

Kirjastotoimen ylitarkastaja
Satu Ihanamäki
satu.ihanamaki@avi.fi
p. 0295 017 395

Tilaisuuden ilmoittautumiseen liittyvät tiedustelut:
Suunnittelija
Tapio Taskinen
tapio.taskinen@avi.fi
p. 0295 017 589