Liboppi-logo

AKE-kirjastot kutsuvat tällä kertaa erityisesti johtajat ja esihenkilöt kautta Suomenmaan yhteiseen Liboppi-aamupäivään!

Aluksi kuulemme mitä kaikkea Libopista tällä hetkellä löytyy ja miten tähän on päästy. Kuinka motivoida ja rohkaista henkilökuntaa digitaalisten aineistojen pariin ja opiskelemaan itsenäisesti? Aihetta pohtii Digi- ja väestötietoviraston suunnittelija Mirva Gullman.

Nuorten kohtaaminen puhuttaa edelleen kirjastoissa ympäri maan. Tiesitkö, että Libopistakin löytyy aiheeseen liittyvä kurssi? Liboppi-kurssia Nuortenosastolle! sekä julkaisua Näe minut, kuule minut – opas nuorten kohtaamiseen kirjastossa esittelee kehityspäällikkö Mervi Heikkilä Seinäjoen kaupunginkirjaston Lasten ja nuorten lukutaitoa ja lukemista edistävien kirjastopalvelujen valtakunnallinen erityistehtävästä.

Aamupäivän päätteeksi kuulemme millaisia alueellisia erityispiirteitä Tampereen ja Lahden AKE-kirjastoilla on Libopin suhteen.

 

Ohjelma
9.00–9.15 Liboppi tänään. Elina Karioja, Liboppi-toimituskunnan puheenjohtaja, AKE Porvoo

9.15–10.00 Kuinka rohkaista ja motivoida henkilökuntaa verkko-opintojen pariin? Mirva Gullman, suunnittelija, DVV

10.00–10.15 Tauko

10.15–11.00 Liboppi-kurssiesittely Nuortenosastolle + Näe minut, kuule minut – opas nuorten kohtaamiseen kirjastossa, Mervi Heikkilä, kehityspäällikkö, Seinäjoen erityistehtävä

11.00–11.30 Alueelliset erityispiirteet esille! Juliaana Grahn, AKE Tampere ja Pasi Kangas, AKE Lahti

 

Tuleeko tallenne?
Esityksiä ei tallenneta.

Kenelle?
Tämä Liboppi-koulutusaamupäivä suunnattu erityisesti johtajille ja esihenkilöille, mutta muutkin kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan.

Ilmoittaudu 13.9. mennessä tästä

Saat Teams-linkin ilmoittautumisajan päätyttyä.

 

Lisätietoja: AKE-koordinaattorit