Lanu-verkosto ja Lanu-treffit

Lanu-verkosto

Kaipon lanu-verkosto on Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueen kirjastoissa lasten ja nuorten kirjastotyötä tekevien kirjastoammattilaisten oma verkosto. Mikäli vinkkaat, opastat tiedonhakua, viestit kouluille, touhuat kirjallisuusdiplomin ja lukuhaasteiden parissa tai olet muuten vain aihepiiristä kiinnostunut, niin tämä on sinun verkostosi.

Verkoston toiminnasta huolehtii Oulun Ake-tiimi sekä Ake Lukeminen ja Elämykset kehittämistiimi. Verkoston oma Teams-kanava löytyy Ake Oulun Teamsistä. Tule mukaan keskustelemaan virtuaalisesti ja jakamaan asioita muiden kanssa.

Lanu-artikkelisarja

Lanu-verkoston jäseniin ja heidän työhönsä voit tutustua myös KiTa-sivujen Lanu-artikkelisarjassa.

Lanu-treffit

Lanu-verkoston jäsenet kohtaavat virtuaalisesti, voivat verkostoitua ja saada vertaistukea omaan työhönsä Oulun Aken järjestämillä lanu-treffeillä. Ake Lanu-treffit järjestetään etänä Teamsissä. Linkit treffeille löydät Ake Oulu Teamsin Lanu-verkosto ja Kouluyhteistyön kanavalta. Lähetämme kutsut myös kanavakutsuina, joten saat linkin myös sähköpostiisi.

lanu-treffit jatkuvat syksyllä 2022

Ke 21.9.2022 klo 9.00-10.00, Aineiston esillepano

To 3.11.2022 klo 12.00-13.00, Lanu-työn mallit

Pe 9.12.2022 klo 9.30-15.00. Lääninhallitustalo, Oulu.
Kaipon kirjastojen lanu-verkoston vuositapaaminen. Kaikki alueen kirjastoissa työskentelevät ja lanu-työtä tekevät tai lanu-työstä kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Seuraa tiedotusta, tarkempi ohjelma julkaistaan syksyllä.

Lanu-treffien järjestämisestä vastaavat Oulun Akessa Elina ja Laura. Ota yhteyttä jos on kysyttävää.
elina.kauppila(at)ouka.fi tai laura.liikavainio(at)ouka.fi.

Linkki Lanu-treffien Onnenpyörään. Luotu Wordwall.net-palvelussa, jossa voi luoda omia oppimispelejä verkossa.