Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Suunnittele virtuaalitodellisuutta kirjastoosi

13.1.2020@10:00 - 15:00

Kuvituskuva virtuaalikirjastosta.

Pidätkö lukemisesta? Kokeiletko ennakkoluulottomasti uutta teknologiaa? Jos vastasit kysymyksiin kyllä, osallistu työpajaamme ja kerro meille, mitä virtuaalitodellisuus kirjastossa voisi olla.

Ideoimme ja suunnittelemme lukemaan innostavaa virtuaalitodellisuutta kaikille Suomen kirjastoille Oulun kaupunginkirjaston Nöömanni-koulutustilassa 13.1.2020 klo 10-15.

Tarvitset vain avointa mieltä ja hieman ryhmätyöhenkeä, pajaan osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta virtuaalimaailmojen käytöstä tai suunnittelusta. Pajassa kokeillaan virtuaalitodellisuutta ja kurkistetaan uuden teknologian suunnitteluprosessiin erilaisten luovien menetelmien kautta.

Luot yhteistä virtuaalimaailmaa

Työpaja on osa aluehallintoviraston rahoittamaa Yhteinen virtuaalimaailmamme -hanketta. Hankkeen tuloksena syntyy yleisten kirjastojen yhteinen virtuaalimaailma, johon kaikki Suomen kirjastot voivat tarjota pääsyn asiakkailleen. Hanke on tiettävästi ensimmäinen laatuaan maailmassa.

Työpajan vetää FT, suunnitteluantropologi Johanna Ylipulli. Pajan tuloksia käytetään Oulun yliopiston ja Aalto-yliopiston tutkimuksessa.

Työpajaan mahtuu 15 osallistujaa. Paja on pääsääntöisesti suunnattu täysi-ikäisille. Ilmoittaudu työpajaan alla olevasta linkistä. Kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoja-kenttään lyhyt esittely itsestäsi sekä siitä, miksi kiinnostuit työpajasta.

Ilmoittautuminen 7.1.2020 mennessä. Ilmoittautuminen on sitova.
Jos et pääsekään työpajaan, voit perua ilmoittautumisesi sähköpostitse osoitteeseen ritva.nikola (at) ouka.fi. Tarvittaessa voit kysyä lisätietoja samasta osoitteesta.

Tiedot

Päivämäärä:
13.1.2020
Aika:
10:00 - 15:00

Järjestäjät

Oulun kaupunginkirjasto
Vantaan kaupunginkirjasto

Tapahtumapaikka

Oulun pääkirjasto
Kaarlenväylä 3
Oulu, 90100
+ Google Map