Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Oivallus-mediakasvatusseminaari

6.10.2021@09:00 - 15:45

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on tänä vuonna mukana valtakunnallisen Oivallus-mediakasvatusseminaarin järjestämisessä. Seminaari ja sen työpajat järjestetään verkossa 6.10.2021. Teemana 2021 on Tulevaisuuden lukutaidot – yhdessä ymmärrystä etsimässä. Seminaari on maksuton ja suunnattu kaikille lasten ja nuorten kanssa työssään mediakasvatusta tekeville ammattilaisille ja opiskelijoille, esimerkiksi varhaiskasvattajille, opettajille, kirjastoammattilaisille ja nuorisotyöntekijöille.

Työpajoihin on rajoitettu osallistujamäärä, mutta Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueen kirjastoammattilaiset ovat etuoikeutettujen joukossa niihin ilmoittautumisessa. Ilmoittautuminen aukeaa porrastetusti: 18.8. Itä-, Lounais- ja Pohjois-Suomen aluehallintovirastojen alueiden (Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Savon, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan) etäosallistujille ja 6.9. muille.

Ilmoittautuminen yhteistyökumppanialuehallintovirastojen alueella työskenteleville 18.8.-3.9. tällä lomakkeella.

Kaikille avoin ilmoittautuminen auki 6.-24.9.

Kannattaa siis ilmoittautua heti tänään ja ainakin viimeistään 3.9. mennessä. Sen jälkeen vapaana olevat työpajapaikat ovat avoinna kaikille.

Päivän ohjelma sekä työpajojen kuvaukset löytyvät tapahtuman verkkosivuilta: https://mediametka.fi/oivallus/

Tiedot

Päivämäärä:
6.10.2021
Aika:
09:00 - 15:45
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
https://mediametka.fi/oivallus/

Järjestäjä

Mediakasvatus METKA, AVI

Tapahtumapaikka

Etäyhteys