Miljoonat jakoon 2021! – Yhteinen aamupäivä

Aluehallintovirastot järjestävät nuoriso-, liikunta- ja kirjastotoimialojen sekä harrastamisen Suomen mallin valtionavustustoimintaa käsittelevän valtakunnallisen infotilaisuuden tiistaina 26.10.2021 klo 9–12 ja 13–15. Tilaisuus järjestetään webinaarina.

Tapahtuma koostuu yhteisestä aamupäiväosuudesta sekä toimialakohtaisista iltapäiväosuuksista. Yhteiseen osuuteen ja toimialakohtaisiin osuuksiin täytyy ilmoittautua erikseen.

Kirjastotoimen iltapäivän lisätiedot ja ilmoittautuminen.

Aamupäivän aikana kuullaan kattava avaus aluehallintoviraston myöntämien avustusten nykytilasta ja tulevaisuudesta sekä niiden kehittämisestä. Tärkeä tietopaketti kertoo avustuksiin liittyvien selvitysten ongelmista ja ratkaisuista. Tapahtuman yhteisessä osuudessa pureudutaan myös harrastamisen Suomen malliin.

Jokaista osuutta varten on oma kysymykset ja vastaukset -osionsa, joihin toivotaan kysymyksiä osallistujilta etukäteen. Toimitamme kysymykset puhujille etukäteen, ja niitä voi esittää myös tapahtuman aikana.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Miljoonat jakoon 2021! -valtakunnallisen osan lisätiedot ja ilmoittautuminen.

Tapahtuman kohderyhmä:

Kaikki liikunta-, kirjasto- ja nuorisotoimen avustuksia hakevat toimijat.

Ohjelma:

9.00 Aloitussanat
Johtaja Marja-Liisa Keski-Rauska, Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto
9.15 Ministeriön ajankohtaiset
Valtiosihteeri Tuomo Puumala, OKM
9.45 Kysymyksiä ja vastauksia
10.00 Tauko
10.10 Valtionavustustoiminta ja tiedolla johtaminen
Erityisasiantuntija Jaana Walldén, Valtionavustustoiminnan kehittämis- ja digitalisointihanke, Valtiovarainministeriö
10.40 Onnistuneen talousselvityksen laatiminen
Tarkastaja Anja Mustonen ja tarkastaja Joonas Petäjäniemi, Aluehallintovirasto
11.00 Kysymyksiä ja vastauksia
11.15 Tauko
11.25 Harrastamisen Suomen malli
Koordinaattori Tarja Vartiainen, Harrastamisen Suomen malli
12.00 Kysymyksiä ja vastauksia
12.15 Lounastauko
13.00 Toimialakohtaiset osuudet, ilmoittautuminen erikseen.

Muut tiedot:

Tapahtuma järjestetään Adobe Connect Pro -alustalla.

Tapahtuma tallennetaan. Tallenne tulee olemaan käytettävissä kaksi viikkoa tapahtumasta.

Kotisivu:

Aluehallintovirastot