Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

LANU!-festivaali

5.5.2021@09:00 - 8.5.2021@19:00

KIRJALLISUUSFESTIVAALI LAPSILLE, NUORILLE JA NUORILLE AIKUISILLE

 

Toista kertaa järjestettävä virtuaalinen LANU! -festivaali pidetään 5.–8. toukokuuta 2021. Yleisölle tapahtuma on aina ilmainen. Ohjelma on nähtävillä Youtube-kanavallamme toukokuun loppuun asti. Sivultamme voi myös ladata kirjallisuusaiheisia tehtäväpaketteja. Tervetuloa mukaan!

 

LANU! -festivaalin nimi tulee lyhenteestä lanu, joka tarkoittaa lasten ja nuorten kirjallisuutta. Myös ya eli young adult -kirjallisuus kuuluu ohjelmistoomme. Festivaalilla tekstitaidot ja lukeminen nähdään laajasti: ohjelmassa huomioidaan niin romaanit, sarjakuvat, kuvitustaide kuin esimerkiksi spoken word ja pelitkin. Tule juhlistamaan kanssamme kotimaista lanu- ja ya-kirjallisuutta, tilaa YouTube-kanavamme ja seuraa meitä Instagramissa (@lanufestarit), jossa tapahtuu osa lauantain ohjelmasta!

Olemme sitoutuneet yhdenvertaisuuden edistämiseen. Tapahtumamme toimintaperiaatteet, joihin esiintyjien ja vierailijoiden tulee sitoutua, voit lukea tältä sivulta kohdasta ”Ohjelmatiedot”. Kutsumme esiintyjiksi eri taustaisia ja eri tavoin tarinoiden parissa työskenteleviä ihmisiä. Pyrimme huomioimaan ohjelmassa monen tasoiset lukijat.

Tiedot

Alkaa:
5.5.2021@09:00
Loppuu:
8.5.2021@19:00
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,
Kotisivu:
https://www.lanufestarit.fi/

Järjestäjä

LASTEN JA NUORTEN KIRJALLISUUSFESTIVAALI LANU RY

Tapahtumapaikka

YouTube
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto