Johtajien webinaarisarja, syksy 2021: osa 4 – Kirjastovaikuttaminen kunnassa: kokemuksia vaikuttamisesta ja eväitä tulevaan

Johtajawebinaarit syksyllä 2021

Osa 4. Kirjastovaikuttaminen kunnassa: kokemuksia vaikuttamisesta ja eväitä tulevaan

Keväällä 2021 alkanut johtamisen webinaarisarja saa jatkoa syksyllä 2021, kun kuulemme erilaisista johtamisen ratkaisuista ja vaikuttamisesta pienemmissä kunnissa.

Vaikuttajaviestintä on kirjastoille merkittävä asia ja siitä ei voi puhua liikaa. Miten kirjaston asiaa voi kunnassa viedä eteenpäin, miten nostaa esille vaikuttavuutta ja millaisella viestinnällä saadaan parhaimmat tulokset? Kauden viimeisessä webinaarissa alustajina Anni Tormas (Eura) ja Joni Rahja (Kalajoki).

Webinaarista tehdään tallenne, joka säilyy kaksi viikkoa. Jotta saisit linkin tallenteeseen, pitää ilmoittautumisen yhteydessä valita vaihtoehto ‘en, mutta haluan tallenteen katsottavaksi’.

Ilmoittaudu.

Lisätietoja: