Johtajien webinaarisarja, syksy 2021: osa 2 – Johtajan juuret kirjaston ulkopuolella: mahdollisuudet ja haasteet?

Johtajawebinaarit syksyllä 2021

Osa 2. Johtajan juuret kirjaston ulkopuolella: mahdollisuudet ja haasteet?

Keväällä 2021 alkanut johtamisen webinaarisarja saa jatkoa syksyllä 2021, kun kuulemme erilaisista johtamisen ratkaisuista ja vaikuttamisesta pienemmissä kunnissa.

2017 kirjastolain myötä tuli mahdolliseksi palkata kirjastolle johtaja ilman kirjastoalan pätevyysvaatimusta. Millaista on tulla johtajaksi kirjastokentän ulkopuolelta? Mitä mahdollisuuksia se on tuonut ja mitä haasteita on ilmennyt? Antti Iivari Isokyröstä sekä Jari Hautamäki Mäntyharjulta alustavat aihetta tässä kauden toisessa johtajawebinaarissa.

Webinaarista tehdään tallenne, joka säilyy kaksi viikkoa. Jotta saisit linkin tallenteeseen, pitää ilmoittautumisen yhteydessä valita vaihtoehto ‘en, mutta haluan tallenteen katsottavaksi’.

Ilmoittautuminen.

Lisätietoja: