• Tämä tapahtuma on mennyt.

Johtajien webinaarisarja, syksy 2021: osa 1 – Laajentunut johtajuus, mahdollisuudet ja haasteet?

Johtajawebinaarit syksyllä 2021

Osa 1. Laajentunut johtajuus, mahdollisuudet ja haasteet?

Keväällä 2021 toteutettu johtamisen webinaarisarja osoittautui erittäin suosituksi. Sarja saa jatkoa syksyllä 2021, kun kuulemme erilaisista johtamisen ratkaisuista ja vaikuttamisesta pienemmissä kunnissa.

Millaista on kirjaston ohella johtaa kansalaisopistoa tai kunnan kulttuurialaa? Pienen kunnan voimavarana on sisäisten ja ulkoisten verkostojen antamat mahdollisuudet, näin myös tässä tapauksessa. Mutta haasteitakin löytyy. Syyskauden ensimmäistä johtajawebinaaria alustavat Maarit Järveläinen (Forssa) ja Liisa Mäenpää (Tohmajärvi).

Webinaarista tehdään tallenne, joka säilyy kaksi viikkoa. Jotta saisit linkin tallenteeseen, pitää ilmoittautumisen yhteydessä valita vaihtoehto ‘en, mutta haluan tilauudesta tallenteen’.

Ilmoittautuminen.

Lisätietoja: