Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Faktat kohilleen, osa 2: KVG vai ChatGPT? – Digitaalinen informaatiolukutaito, lähdekritiikki & nuoret.

1.12.@13:00 - 15:00

Tule mukaan mielenkiintoiseen Faktat kohilleen -koulutuskokonaisuuteen, jonka Lapin, Oulun ja Vaasan AKE-kirjastot järjestävät yhdessä. Aiheet ovat hyvin ajankohtaisia tekoälystä algoritmeihin ja niiden vaikutuksesta meidän ajatteluun. Mihin kannattaa uskoa ja mihin ei?

Voit osallistua koko sarjaan tai yksittäiseen koulutuskokonaisuuteen.

Osa 2: KVG vai ChatGPT? – Digitaalinen informaatiolukutaito, lähdekritiikki & nuoret. Miten tukea nuoria luotettavan verkkotiedon etsinnässä ja arvioinnissa?
Kouluttaja: Kari Kivinen, FT, Faktabaari

Faktabaari on julkaissut vuonna 2022 Digitaalisen informaatiolukutaito-oppaan. Sen pohjalta Faktabaari on tehnyt erilaisia materiaaleja ja videoita, joita luennolla käsitellään soveltuvin osin. Luennon kesto 1 h, jonka jälkeen työpaja / keskustelu, miten koulutuksen antia hyödynnetään asiakkaiden kanssa.

Tämä kerta on samalla osa Oulun Aken järjestämää LaNu-verkostopäivää. Jos olet ilmoittautunut/ilmoittautumassa siihen, sinun ei tarvitse ilmoittautua tälle Faktat kohilleen -kerralle.

Koulutuskerrat ovat joko Zoomissa tai Teamsissä. Kunkin osan linkki lähetetään siihen ilmoittautuneille viimeistään edellisenä päivänä sähköpostilla.

Ilmoittaudu koko sarjaan tai yksittäisille luennoille erikseen.
Ilmoittautumislomake on avoinna koko koulutuskokonaisuuden ajan.

TERVETULOA!

Tiedot

Päivämäärä:
1.12.
Aika:
13:00 - 15:00