Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ake Lanu-treffit

2.11.@13:00 - 14:00

Marraskuun Lanu-treffien aiheena on sanataide! Aiheesta meille tulee ketomaan Mari Karvonen Kajaanin kaupunginkirjastosta. Marilta saamme vinkit sanataiteen käyttöön kirjastotyössä.

Tervetuloa Ake Lanu-treffeille. Lanu-treffit on tarkoitettu Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastojen henkilöstölle. Lanu-verkoston jäsenet kohtaavat virtuaalisesti, voivat verkostoitua ja saada vertaistukea omaan työhönsä Oulun Aken järjestämillä lanu-treffeillä. Ake Lanu-treffit järjestetään etänä Teamsissä. Linkit treffeille löydät Ake Oulu Teamsin Lanu-verkosto ja Kouluyhteistyön kanavalta. Lähetämme kutsut myös kanavakutsuina, joten saat linkin myös sähköpostiisi. Teamsistä löydät myös aiemmin lanu-treffien tallenteita.

Huolehdithan, että Lanu-treffeillä käytössäsi on kamera ja mikki. Näin voimme keskustella paremmin. Lanu-treffit tallennetaan. Tallenne on katsottavissa Kirjasto Ake Oulu Teamssissa.

Etäosallistumislinkki on lähetetään kalenterikutsuna kaikille Kirjasto Ake Oulu Teamssin jäsenille. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä: laura.liikavainio(at)ouka.fi

Tervetuloa mukaan!

Tiedot

Päivämäärä:
2.11.
Aika:
13:00 - 14:00

Tapahtumapaikka

Etäyhteys