Tulevaisuuden kirjastoammattilainen: Tekoäly, kirjastot ja tulevaisuus

Teamsissa torstaina 7.10.2021 klo 9-15.
Koulutus tallennetaan ja tallenne on katsottavissa 2 viikkoa.

Tekoäly, kirjastot ja tulevaisuus -koulutus on osa Tulevaisuuden kirjastoammattilainen -koulutussarjaa

ICT-tiimin koulutuksen tavoitteena on, että tulevaisuuden kirjastoammattilaisella olisi ennakkoluuloton ja rohkea katse tulevaisuuden palveluihin ja teknologian tuomiin mahdollisuuksiin. Miten tekoälyn avulla voidaan kehittää ja edistää muuttuvaa työkulttuuria ja tapaa työskennellä digitalisoituvassa tulevaisuuden yhteiskunnassa.

Kouluttajana toimivat FM Linda Mannila Digismartista ja ICT-erityisasiantuntija Romeo Pulli Helsingin kaupungilta. Ohjelma ja muut tiedot tarkentuvat myöhemmin.

Kohderyhmä: Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastojen henkilökunta.
Koulutus on alueelliseen kehittämistehtävään kuuluvaa täydennyskoulutusta ja koulutus on osallistujille maksuton.

Lisätietoja koulutuksesta antavat Pirkko-Liisa Lauhikari pirkko-liisa.lauhikari(a)ouka.fi ja Päivi Iinatti paivi.iinatti(a)ouka.fi

, ,

Oulun kaupunginkirjasto / ICT-tiimi