Pohjois-Suomen yleisten kirjastojen esimiespäivät

1.9. @ 08:00 - 2.9. @ 16:00

Ke-to 1.-2.9.2021, klo 8-16

Pohjois-Suomen yleisten kirjastojen esimiespäivillä pääset tapaamaan muita kirjastoissa esimies- tai työnjohdollisessa asemassa toimivia. Pääset jakamaan ja saamaan tietoa ajankohtaisista kirjastomaailman asioista ja saat koulutusta esimiestyön toivotuista teemoista. Esimiespäivillä voit verkostoitua muiden Pohjois-Suomen kirjastonjohtajien kanssa ja pääset muodostamaan yhteyksiä myös Pohjois-Norjaan ja Pohjois-Ruotsiin. Lähdetään kehittämään kirjastoja yhdessä! Merkitse ajankohta kalenteriisi jo nyt. Tarkempi ohjelma julkaistaan ja ilmoittautuminen avataan kevään 2021 aikana.

Lisätietoja, ohjelma ja ilmoittautuminen julkaistaan kevään 2021 aikana.

Lisätietoja: Raisa Laitala, Projektikoordinaattori, Pohjoisen verkosto: Pohjois-Suomen kirjastojen esimiesten tiedon ja taidon lisääminen -hanke, +358 44 703 7360, raisa.laitala(at)ouka.fi

Pohjois-Suomen yleisten kirjastojen esimiespäivien järjestäjinä toimivat Oulun kaupunginkirjasto, Rovaniemen kaupunginkirjasto, Pohjois-Suomen Aluehallintovirasto, Lapin Aluehallintovirasto ja Pohjoisen verkosto: Pohjois-Suomen kirjastojen esimiesten tiedon ja taidon lisääminen -hanke.

Alkaa:
1.9. @ 08:00