• Tämä tapahtuma on mennyt.

Pitääkö tähän puuttua? yhteistyöllä uusia näkökulmia kirjastotyöhön

AVIt järjestävät Pitääkö tähän puuttua? Yhteistyöllä uusia näkökulmia kirjastotyöhön -koulutuksen etäkoulutuksena ti 19.5.2020 klo 11.45-13.30

Kirjastot ovat avoimia kaikille, mikä on suuri voimavara mutta tuo välillä suuria haasteita kirjastojen arkeen ja turvallisuuteen erilaisten ilmiöiden myötä.

Koulutuksen näkökulmina kirjastojen työhön ovat ehkäisevä päihdetyö, huoli-ilmoitus, nuorten arki ja päihteiden käyttäjien arki. Koulutuspäivän tarkoituksena on luoda katsaus mahdollisiin yhteistyökumppaneihin ja toimintamalleihin, joiden avulla kirjastot voisivat kehittää eri asiakasryhmien yhdenvertaisuutta kirjastojen turvallisuutta unohtamatta.

Liitteenä kokouskutsu, jossa koulutuksen ohjelma, linkki ilmoittautumiseen sekä etälähetykseen.

,

Aluehallintovirastot