Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kirjastonjohtajien verkostoitumispäivät, Rokua

11.9. - 12.9.

Hei Kirjastonjohtaja!

Tule viettämään idearikasta kaksipäiväistä verkostoitumistapaamista 11.-12.9.19 Rokualle yhdessä muiden Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan yleisten kirjastojen johtajien kanssa.  Ohjelmassa on esimiestyö murroksessa, ensi vuoden e-aineistoneuvottelut ja budjetti, hankehaku, digituen osaamisen kehittäminen ja valtakunnalliset kirjastoalan kuulumiset. Tarkempi ohjelma ilmoittautumislinkin takana.

Aloitamme Ke 11.9 klo 10.00 Rokua Healt & Span aamukahveilla ja verkostoitumistapaaminen päättyy To 12.9. klo 14.00.

Majoitumme Kylpylähotelli Rokua Health & Spahan (www.rokua.com/) 2 hengen huoneisiin. Kokoustilat sijaitsevat samassa rakennuksessa. Torstai-iltana on mahdollisuus ulkoilla, uida ja saunoa, illalla saunan jälkeen tavataan rennommissa merkeissä illanvietossa. Reissulle kannattaakin pukeutua rennosti ja keliin sopivalla varustuksella.

Kuljetukset kukin järjestää itse.

Ilmoittautuminen pe 30.8.19 mennessä.

Ilmoittautumisen yhteydessä muista mainita erikoisruokavalioista, mahdollisista huonekaveritoiveista ja jos kuljet autolla, voitko ottaa kyytiin porukkaa (millaista reittiä kuljet) tai jos etsit kyytiä (millainen reitti).

Lämpimästi tervetuloa! Viime vuoden Paljakan tapaaminen oli voimaannuttava ja tunnelma oli rento. Odotamme innolla tulevaa tapaamista.

Lisätietoja voi kysyä Heidi Karhulta (heidi.karhu(at)ouka.fi).

Tiedot

Alkaa:
11.9.
Loppuu:
12.9.

Järjestäjä

Heidi Karhu
Sähköposti:
heidi.karhu@ouka.fi