Ennakkotieto: Kirjastoautonkuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutus eli ns. direktiivikoulutus: EA1 Kertauskurssi

EA1 Kertauskurssi, 8 tuntia

Maanantai 14.6.2021

Koulutus järjestetään etäkoulutuksena ja koulutuksesta saa SPR:n kurssitodistuksen ja rekisteröinnin sekä ammattikuljettajien jatkokoulutuspäivämerkinnän (Trafi).

Koulutuksella saa jatkettua EA1-kortin voimassaoloa kolmella (3) vuodella. Mikäli EA1-kortti ei ole voimassa, kurssin käymällä saa 8 tunnin hätäensiapukoulutuksen ja merkinnän Trafi-rekisteriin.

Kouluttajana toimii Suomen Ensiapukoulutus Oy.

Kurssille otetaan max 15 osallistujaa ja paikat ovat ensisijaisesti Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kuntien kirjastoautonkuljettajille, mutta mikäli paikkoja jää muualtakin Suomesta voi osallistua.

Kurssin hinta (750,00 €) jaetaan osallistujien kesken. Lisäksi tulee SPR:n Ensiapukortista 18,55 €/osallistuja sekä Trafin ammattikuljettajien jatkokoulutuspäivämerkinnästä 10,00 €/osallistuja. Hintoihin lisätään ALV.

KiFi- ja KiTa-sivustoille tulee toukokuussa ilmoitus, jossa on ilmoittautumislinkki. Ilmoittautuminen tehdään Oulun kaupungin koulutuskalenterissa, jonka lisäksi tiedot laskutuksesta ja korttien toimitusosoitteista laitetaan sähköpostilla Kaisa Mikkolalle, joka toimittaa ne koulutuksen järjestäjälle.

Lisätietoja:

Kouluttaja lähettää ohjeet ja koulutuksen osallistumislinkin osallistujan sähköpostiin koulutuspäivän aamuna. Koulutukseen osallistujalla tulee olla tietokone, jossa on toimiva internetyhteys. Mitään ohjelmia ei tarvitse asentaa tietokoneelle.

Lisätietoja kurssista: Kaisa Mikkola kaisa.mikkola(a)ouka.fi tai Eeva Mäkinen eeva.makinen(a)ouka.fi

, , ,

Oulun kaupunginkirjasto