• Tämä tapahtuma on mennyt.

Eetä asiakkaille – e-aineistojen markkinointikoulutus Oulussa 12.11.2019

12.11.2019

Eetä asiakkaille – e-aineistojen markkinointikoulutus Oulussa 12.11.2019 koulutustila Nöömannissa klo 8.30-16.00.

Perehdytään e-aineistojen markkinointiin luentojen, työpajojen ja palvelumuotoilun avulla. Koulutus on tarkoitettu kaikille käytännön asiakaspalvelutyötä tekeville kirjastolaisille Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueella. Koulutuksesta on hyötyä kaikkeen kirjaston markkinointiin, vaikka keskitymmekin e-palveluihin.

Aamupäivällä keskitytään asiakasmarkkinointiin ja asiakaskokemuksen luomiseen luennon ja yhteisen pohtimisen kautta. Iltapäivällä on toiminnallinen ideointityöpaja, jossa ideoidaan e-aineistojen markkinointitapoja palvelumuotoilun avulla. Aamupäivän osuuteen on mahdollista osallistua myös etänä ja se tallennetaan.

Ohjelma:

9.00 Tervetuloa, Ritu Nikola
9.10-12.00 Markkinointi ja erinomainen asiakaskokemus kirjastojen kilpailutekijänä, Satu Virtanen
13.00-16.00 Ideoinnista uutta intoa markkinointiin, Palvelumuotoilu Palo. Ei tallennetta.

12.11.2019
Tapahtumaluokka: