Uudet Lue -listat

Kevään koittaessa on mukava saada LaNu-vinkkejä kirjastoihin esiin uusien Lue-listojen muodossa. Nyt niitä onkin paljon! Lue -listoja on alle kouluikäisistä yläkouluun saakka. Ne sisältävät kirjavinkkejä uudemmasta aineistosta. Myös eri aiheista kertovia Lue -listoja on tehty. Niiden sisällössä on sekä uutta, että vähän vanhempaa aineistoa kattavasti kyseisestä aiheesta. Suurkiitokset kaikille listojen tekijöille ja työssä mukana olleille!

Lue -listoja kannattaa tulostaa kirjastoon esille. Niitä kannattaa myös jakaa opettajille, jotka voivat antaa niitä oppilaille vaikkapa vinkkeinä kesälukemisesta. Lue -listoja on myös hyvä käyttää apuna vinkkausten suunnittelussa, aineiston suosittelussa tai ihan missä vaan!

Tulostusohjeita: Tulosta molemmille puolille, käännä arkit lyhyen reunan ympäri. Sivun asetukset -näppäin: paperi vaakatasossa. Ominaisuudet -näppäin: My tab -välilehti: tarkasta, että värit ja vaakataso -asetus ovat voimassa. Quality -välilehdellä: Color settings: Photo sekä Image Compressions: Best Quality.