Kuvassa teksti hei sankarit, viitta niskaan ja kohti toimintaa! Pieni tyttö selässään keltainen viitta, jossa lukee Sivistyksen Supervoimia.

Luetaan! -tapahtuma 25.-26.5.

Tervetuloa mukaan kirjastojen ammattilaiset sekä alueen kuntien päiväkodit ja koulut Luetaan! -tapahtumaan 25.-26.5.2021. Sivistyksen Supervoimia-tapahtumasivusto on Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun sivistystoimen kohtaamispaikka. Se on tarkoitettu meille kaikille: lapsille, nuorille ja eri alojen ammattilaisille. Toukokuussa järjestettävän Luetaan! ja Toivon Agenda -tapahtuman ohjelmakartta löytyy nyt sivuilta. Tapahtumassa on monipuolista ohjelmaa, jota voidaan toteuttaa myös päiväkodeissa ja kouluissa. Tapahtumapäivien striimissä on mukana mm. Perttu Pölönen, Esko Valtaoja, Aleksis Salusjärvi, Soiva Siili, virtuaalinen kirjastoauto Onneli, vinkkausvideoita, satutuokio, nukketeatteriesitys, lukuvinkkejä ja paljon muuta mukavaa. Tutustu tarjontaan verkkosivuilla

Tervetuloa kirjastojen henkilökunta linjoille tapahtumaan! Olisi myös hienoa, jos lähetätte tapahtuman kutsukirjeen oman kuntanne päiväkodeille, kouluille ja lukioille. Ensimmäistä kertaa pystymme tarjoamaan yhteistä ohjelmaa kaikkiin pohjoisen kuntiin. Valmis kirje löytyy Ake Oulu Teamsin LaNu- ja kouluyhteistyön kanavalta.

Tapahtumassa jaetaan myös suuren Luetaan! -lukukilpailun palkinnot. Lukumittarissa meni tänään jo 6 miljoonan luetun sivun raja rikki. Lukuinnostus on ollut todella mahtavaa eri puolilla aluettamme. Iso kiitos kaikille mukana olleille kirjastoille!