Kouluyhteistyön pikatreffit

Oulun Ake järjestää vertaistukea ja verkostoitumista alueen kirjastoissa kouluyhteistyötä tekeville. Mikäli vinkkaat, opastat tiedonhakua, viestit kouluille, touhuat kirjallisuusdiplomin ja lukuhaasteiden parissa, niin tämä on oikea paikka sinulle.

Pikatreffit järjestetään noin kerran kuukaudessa etänä Teamssissä. Linkit pikatreffeille löydät Ake Oulu Teamsin Kouluyhteistyön kanavalta. Jo pidettyjen pikatreffien tallenteet löytyvät myös kouluyhteistyön kanavalta. Aikataulut ja muut ajankohtaiset asiat ovat pikatreffien omalla sivulla.

LOPPUVUODEN 2020 PIKATREFFIEN AIHEET:

To 1.10.2020 klo 12-12.30 (PERUTTU!)
Vinkkariporinat

Ke 14.10. 12-12.30
Vinkkariporinat/Nuortenkirjat. Verkostoidu ja keskustele vinkkauksista ja kirjoista.

Pe 6.11. 12-12.30
Vinkkariporinat/Alakouluikäisten kirjat. Verkostoidu ja keskustele vinkkauksista ja kirjoista.

Ke 9.12 12-12.30
Eväitä opiskeluun -sivusto ja sen sisällöt

Tulevia aiheita:

– Kirjallisuusdiplomi, mm. markkinointi ja esillepano kirjastoissa

Jos sinulla on kysyttävää pikatreffeistä tai ideoita aiheiksi, ota yhteyttä: elina.kauppila(at)ouka.fi.