.

Kirjasaari

Kirjasaari on tapahtuma, jossa kirjastojen henkilökunta esittelee edellisen vuoden parhaimmat lasten, nuorten ja aikuisten aineistot. Vuoden 2021 tapahtuma on kokonaan etänä.

Tiistaina 26.1. järjestetty lasten päivä on katsottavissa 8.2. saakka YouTubessa:

Keskiviikon nuorten ja torstain aikuisten päivien ohjelma ja linkki ovat täällä.

Kirjasaari

Kirjasaari järjestetään joka vuosi tammi-helmikuussa. Kirjasaaressa kirjastojen henkilökunta ja muut asiantuntijat esittelevät edellisen vuoden parhaimmat lasten, nuorten ja aikuisten aineistot.

Seuraava Kirjasaari järjestetään tammikuussa 24.-28.1.2022.

Kirjasaari – lapset 26.1.2021

Kirjasaaren lasten päivän kirjalistoihin pääset alla olevasta kuvasta. Klikkaa kuvan tähtilinkkejä ja pääset suoraan OUTI-verkkokirjastoon varaamaan omat suosikkisi. E-kirjalista vie eKirjaston Ellibs-palveluun.

Kirjasaari – Nuoret 27.1.2021

Kirjasaaren nuorten päivän kirjalistoihin pääset alla olevasta kuvasta. Klikkaa kuvan tähtilinkkejä ja pääset suoraan OUTI-verkkokirjastoon varaamaan omat suosikkisi. E-kirjalista vie eKirjaston Ellibs-palveluun.

Kirjasaari – Aikuiset 28.1.2021

Aikuisten päivän e-kirjoja